Bases

BASES CONCURS DE MICRORELATS DE POR

La Biblioteca de Caldes de Montbui organitza el concurs Twerrorific, on s’ofereix l’oportunitat de guanyar una targeta regal per valor de 25€ de Netflix, de Google Play, d’App Store o un llibre de valor equivalent.

L’objecte d’aquest concurs és promoure l’escriptura de microrelats de por tan en llengua catalana com en llengua castellana.

PARTICIPACIÓ

Podrà participar al concurs qualsevol persona de 14 anys o més a través del web http://www.twerrorific.cat del 19 d’octubre a les 00.00h al 18 de novembre a les 23.59h.

A la casa de les finestres cegues hi ha tres habitacions per obrir. Cada habitació s’obrirà un dia diferent. Estigues el cas!.

 1. Habitació 1: Durant el vídeo apareixeran 8 elements i hauràs de construir un microrelat de 280 caràcters amb, com a mínim, 1 dels elements que t’hauran sortit.
 2. Habitació 2: Durant el vídeo apareixeran 10 elements i hauràs de construir un microrelat de 220 caràcters amb, com a mínim, 2 dels elements que t’hauran sortit.
 3. Habitació 3: Durant el vídeo apareixeran 12 elements i hauràs de construir un microrelat de 160 caràcters amb, com a mínim, 3 dels elements que t’hauran sortit.

S’acceptaran microrelats en català i en castellà.

Els microrelats han de ser originals i inèdits.

L’organització es reserva el dret de publicar i difondre els microrelats a través de les xarxes socials, així com altres mitjans de comunicació.

CATEGORIES

El concurs està organitzat en tres categories que donaran quatre guanyadors:

 • El micro relat més ben escrit: és premiarà el micro relat més original i més literari.
 • El micro relat més popular:  Podreu votar quin micro relat us agrada més a través de facebook fins el dia 5/11/18. Es premiarà el més votat.
 • El micro relat més intuïtiu: darrere cadascun dels escenaris, hem inventat una història, el micro relat que s’hi acosti més serà el guanyador d’aquesta categoria.
 • El participant més temerari: els participants que entrin a les tres habitacions i creïn, com a mínim, un micro relat en cada una d’elles entren el sorteig que donarà el 4t guanyador.

PREMIS

Cadascuna de les 3 categories opta a un dels següents premis:

 • 1 targeta regal de Netflix per valor de 25 €
 • 1 targeta regal de Google Play per valor de 25€
 • 1 targeta regal de l’App Store per valor de 25 €
 • 1 llibre de valor màxim de 25€

VOTACIONS

Fins el dia 25 de novembre es podran fer les votacions a través del facebook. El dia 28 d’aquest mateix mes s’anunciaran els guanyadors